Rreth Nesh

Vizioni ynë

Albtek Energy synon të gjenerojë një të ardhme të qëndrueshme për brezat që do të vijnë. Mirëqënia e njerëzve dhe mbrojtja e mjedisit udhëheqin filozofinë tonë të punës.


KRIJOJMË VLERË


  • Ne përqendrohemi në mundësitë për të arritur sfidat me përkushtim.
  • Përmes mirëmenaxhimit dhe ekipeve të dedikuara ne arrijmë rezultate në projekte.

OFROJMË BESUESHMËRI


  • Jemi të besueshëm dhe veprojmë me integritet në të gjitha aspektet e punës sonë.
  • Jemi të drejtpërdrejtë, të devotshëm dhe proaktivë në qasjen tonë ndaj biznesit.
  • Përpiqemi të përmbushim angazhimet tona në lidhje me cilësinë, kohën dhe buxhetet.