Lajme


17 Mars, 2018

Gjiknuri në Impiantin e Trajtimit të Mbetjeve, Elbasan.

Ministri i Infrastrukturës, Damian Gjiknuri, gjatë një vizite në inceneratorin e Elbasanit, ka bërë thirrje që bashkitë të angazhohen për të zgjidhur problemin e menaxhimit të mbetjeve.
16 Shkurt, 2018

Banorët në Elbasan: Impianti na largoi ndotjen!

“Tani shpëtuam! Ishte aromë e keqe 24 orë. Qëkur u bë impianti jemi shumë mirë. Nuk është siç ka qenë. Aroma u eleminua, se këtu nuk rrihej nga aroma”.
16 Dhjetor, 2017

Histori shqiptare -Elbasani pastron ambientin, kthen mbetjet ne energji!

Histori Shqiptare, reportazh nga Alma Cupi në Impiantin e Trajtimit të Mbetjeve në Elbasan, teknologjia moderne që zgjidh problemin e menaxhimit të mbetjeve...
23 Nëntor, 2017

Albtek Energy merr medalje në Panairin e 24 Ndërkombëtar të Tiranës

“ Për Kontributin e nevojshëm në përmirësimin e situatës mjedisore në qytetin e Elbasanit, nëpërmjet menaxhimit efektiv duke përdorur teknikat më të avancuara teknologjike në fushën e ...
19 Prill, 2017

Inagurohet Impianti i Trajtimit të Mbetjeve Urbane, Elbasan

Inagurimi i Impiantit të Trajtimit të Mbetjeve Urbane dhe Prodhimit të Energjisë - Qarku Elbasan, Projekti më i madh në Shqipëri, në 25 vitet e fundit, në fushën e Mjedisit.
16 Nëntor, 2015

Inagurimi i Landfillit të Elbasanit

Inaguruam sot bashkë me Kryeministrin Rama dhe ministrin e mjedisit Z.Lefter Koka, Landfillin e trajtimit të mbetjeve urbane dhe industriale të sigurta për Qarkun e Elbasanit.